Komutan Dağtekin: “Adıyaman bizim sunma fena hâlde hikayemiz”

DÜRÜST Fırka Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, bitmeme eden karye gezilerinde, “Adıyaman bizim yer adamakıllı hikayemiz” ifadelerini kullandı.

AK Öğür İl Başkanı Mehmet Dağtekin birlikte Forma İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Başbuğ Yardımcısı Veysel Akyol ve İl Umumi Sedir Üyesi Zeynal Özbilgin ile alay malay Kemerkaya ve Kalburcu köylerini musahabe etti.

Köy Muhtarları ve AK Parti Karye Temsilcileri aracılığıyla karşılanan SELIM Tümen heyeti ilk namına Kemerkaya köyünü ziyaret ederek Muhtar Ebubekir Topbaş ve köy sakinleriyle ayrımsız araya geldi. Köylerin ülkü ve talepleri üzerine istişarelerde mevcut Komutan Dağtekin ve DOĞRU Parti heyetine köy halkı marifetiyle bugüne büyüklüğünde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Daha sonradan karye halkını evlerinde konuşma eden Başbuğ Dağtekin, “Gezdiğimiz köylerde vatandaşlarımız AK Fırka döneminde yapılan hizmetlerin farkında. Bizler üstelik Adıyaman’ımızın mutlu ve müreffeh yarınları amacıyla yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

Daha bilahare Kalburcu köyüne geçen YANLIŞSIZ Fırka heyetini; Köy Muhtarı Musa Duymaz, AK Fırka Karye Temsilcisi Abuzer Duymaz ve köy halkı karşıladı. Isıdam ve yürekten aynı ortamda sabık ziyarette köyün sorunlarını dinleyen ve bir tane tek radde düzlük Başkan Dağtekin, “Kırsaldaki sorunların elan kemiksiz ayrımsız şekilde tayin edilmesi üzere muhtarlarla, temsilcilerimizle ve köy halkı ile uygun müzakere fırsatı buluyoruz. Bu sayede ilkin içmece suyu, kanalizasyon, köy odası, taziye evi, karye meydanı, dispanser ve ekol dersliklerinin yeterli olup olmadığı karşı bilgi alıyoruz. Hamdolsun bunlarla ilişik şua anne kadar vahim sıkıntılarımız olmadı. Rustik bölgelere yapılan yatırımlardan vatandaşlarımız berenarı mutlu. İnşallah bu hizmetlerimiz bundan sonra de aratarak bitmeme edecektir. Adıyaman bizim sunma güzelce hikayemiz. YANLIŞSIZ teşkilatlar kendisine Adıyaman için çalışmaktan hiç yorulmadık, yorulmayacağız. Bizleri genişlik iyice şekilde karşılayan ve her dostane içre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini ve muhabbetlerinin yanı sıra bizlere olan ilgileri ve adamakıllı temennileri üzere her bir kardeşimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. – ADIYAMAN

Share: