Doğal grip ilacı: 11 nev karışımdan oluşan atoma demet artıyor

Natürel grip ilacı: 11 soy karışımdan oluşan atoma rabıta artıyor

GAZİANTEP – Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te birlikte antipatik ve yağışlı sabık havalar vatandaşların gribe ve salgınlara karşı katıksız antibiyotik niteliği haiz zihayat sıkılmış ürün suları ve tabii imal atomlara ilgisi arttı. Kestirmece 11 zümre göveri, meyvenin yanında bal, fındık, fıstık, koz kadar gıdıların da karıştırıldığı mahlut meşrubat atom, vücut direnci ve bağışıklığı geliştirmenin beraberinde yüksek enerji üstelik veriyor

Gaziantep’te serencam yıllarda yaygınlaşan meyvelerin karışımından hazırlanan kokteyller, mıhlı kâr suyu kendisine da biliniyor. Gaziantepli atomcuların portakal, limon, greyfurt ve nar karışımından hazırladıkları kokteyller, gribe alın natürel ilaç yerine görülüyor. Kış mevsimi ile alay malay hele A,B, C vitaminini doğal yollardan ahzetmek isteyenlerin atom dükkanlarına geldiğini tamlayan Muhammed Hamido, “Kışın yeryüzü çok tüketilen enflüanza ilacı yapıyoruz. İçerisinde portakal, limon, greyfurt, zencefil, bal karışımından oluşmaktadır. C vitamini üstelik şipşak hemen benzeri karışımlardan oluşmaktadır. Portakal, sulu zırtlak greyfurt ve nar karışıyla hazırlanıyor. Geçen yıl fiyatı 10 TL’ydi, bu yıl ise 20 TL’dir. Katıksız ve vitamin içermektedir. Meyvelerin karışımından oluşan atom ise muz, elma, hurma, çilek, şeker pancarı, benzen, bal, fındık, fıstık, ceviz, badem hepsinden kokteyl yapıyoruz. Güzeşte yıl fiyatı 15 TL’ydi bu yıl ise 25 TL’dir” diye niteleyerek konuştu.

Gaziantep’te aynı evvel: “Baklavalı Atom”‘

Gaziantep’te baklavalı atomun mucidi olduğunu tamlayan atom ustası Hamido, “Gaziantep’te aynı ilki yaptık. Baklavalı atom sunu çok müşterilerimizin yeğleme ettiği içeceklerden birisidir. İçerisinde muz, süt, baklava, fındık, fıstık, koz, badem hepsinden mahlut yapıyoruz. Baklavalı atomu Gaziantep’te ilk yaptığımızdan ortalık vatandaşların vahim talebi olmaktadır. Baklavalı atomun 2 nev satışı yapılmakta, yoz boduç ve büyük bardak halindedir. Küçük kabile bardağın fiyatı 25 TL şişman klan boduç ise 40 TL’dir. Vatandaşların ağır sıklet talebi var arada bir haddinden fazla kaput olduğunu söyledikleri üstelik oluyor. Geçinmek yaptığımız bire bir firmadan günlük dinç adına alıyoruz. Günce yaklaştık 10 kilogram hafta sonlarında ise 20 kiloya büyüklüğünde baklavalı atom satışımız olmaktadır. Haftanın sunma çok mir yaptığımız haset ise Cumartesi Pazar’dır. Baklava Gaziantep’in has tatlısı olduğundan dolayı de yer çokça yeğleme edilen içecek konumundadır” ifadelerini kullandı.

Şita aylarında vatandaşların hastalığını erken atlatması için özel karışımları olduğunu söyleyen Muhammed Hac Ahmet ise, “Saf içecekler adına grip ilacı, C vitamini yapıyoruz. C vitamininin içerisinde portakal, sulu zırtlak, greyfurt ve nar ekliyoruz. Zat hususi yapmış olduğumuz karışımlı enflüanza ilacında ise portakal, sulu zırtlak, greyfurt, zencefil, bal karışımından oluşmaktadır” şeklinde konuştu.

Şita aylarının vazgeçilmez enerji depolarından ve 11 nev karışımdan oluşan süresince, muz, elma, hurma, çilek, şeker hastalığı pancarı, benzen, bal, fındık, fıstık, koz, badem ve mevsime uygun kâr katılarak mahlut yapılan atom müşterilerin en elzem içeceği konumundadır. Hastalığını A, B, C vitamini ile oyalamak talip vatandaşların ilgisi arttı.

Share: