DOĞRU Tümen Umumi Başbuğ Yardımcısı Karaaslan ramazan kocaoğlan zımnında plan yayımladı

YANLIŞSIZ Öğür Genel Başbuğ Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Mahmur Çiçeği Karaaslan, ramazan ayının başlayacak olması nedeniyle sıkıntı yayımladı.

Karaaslan mesajında, yağmur, gufran ve artağanlık ayı ramazana ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içre olduğunu belirtti.

“Asrın felaketi” olarak nitelenen 6 Küçük Ay günlü Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenlere Allah’tan yağmur ve yaralılara ivedi şifalar dileyen Karaaslan, “Devletimiz afetin evvel anından itibaren ortaya koyduğu mücahede ve kararlı emir sayesinde yeryüzü kısa zamanda yaraları çekmek ve şehirlerimizi yeniden ayağa temizlemek üzere çalışmalarını dokunaklı şekilde sürdürmektedir. Yaşadığımız depremin ve bölgede hareketli olan dominant afetinin boyutları çok büyüktür ancak devletimizin gücü, milletimizin acıma mahmul yüreği, kardeşlik duygusu ve zorlukları aşacak fideist çok henüz büyüktür.” ifadesini kullandı.

Ramazanda paylaşmanın önemine aksan işleyen Karaaslan, şunları kaydetti:

“Kabullenmek, iyilikleri çoğaltırken acıları üstelik hafifletir. Bu ramazanda sahur ve iftar sofralarımızda iyiliği, huzuru ve bereketi çoğaltmanın gayreti içerisinde olalım. Ramazanın bereketini gerekseme sahipleriyle paylaşalım, bağlanak ve beraberliğin güzelliğini bütün bu arada yaşayalım. Yeniden ayağa kalkmamız, süratle toparlanmamız ve budun kendisine yaralarımızı bildirme kısa sürede sarmamız için halk ele, dal kolalama, istem gönüle olalım. Tesanüt ve kardeşliğin sunma diri şekilde yaşandığı bu devir diliminde hele depremden etkilenen vatandaşlarımızla ayrımsız ve beraber namına milletçe bağlarımızı henüz de güçlendireceğimize yürekten inanıyorum. Ramazan-ı Şerif’in muazzez milletimiz, İslam alemi ve mecmu yabanlık amacıyla hayırlar getirmesini diliyorum. Yeniden sağlıkla ve dirlik ortamında, bereketiyle vergi edeceğimiz birçok ramazanlara ve birçok bayramlara ulaşmamızı yalvarma ediyorum.”

Share: