Beşiktaş’taki geçmiş maçtan sonradan konuşan Şenol Gün şiddetli haberi verdi: Acun Kupası arasına büyüklüğünde bulunmayan

Beşiktaş, maharet yönetmen Şenol Gündüz yönetiminde çıktığı ilk maçta Ümraniyespor’u 5-2’lik skorla geçti. Siyah-beyazlılarda tecrübeli öğretmen karşılaşmanın peşi sıra açıklamalarda bulundu.

“ACUN KUPASI ARASINA KADAR BULUNMAYAN”

Ghezzal’in sakatlığına ait mütekellim Tarih, “Dünya Kupası arasına büyüklüğünde aramızda olamaz. 3 maç var önümüzde. 3 maçta bile mümteni. Tedavisi ve çalışması olacak.” ifadelerini kullandı.

Şenol Ruz’in açıklamalarının devamı şöyle:

“OYUNU ARADA SIRADA RAKİBE BIRAKTIK”

“Kazanmamız gereken bire bir maçtı. Rakibe bakarak herhangi bir bakımdan daha güçlüyüz. 1’e 1, 11’e 11 yüksek olmamız gerekiyordu. Kısım kesim yaptık ama bazen bölümlerde eksiklerimiz çokça fazlaydı. Oyunu bazi bazi rakibe bıraktık, rakip oynadı. İkinci yarı henüz iyiydi. Skor iyice ama oyunda eksikler var. Filhakika kazanmamız gerekiyordu.

“ONLAR COŞUNCA BİZ BILE COŞUYORUZ”

Taraftarın desteğine teşekkürname ediyorum. Oyunu seviyorlar. Tempo arttıkça onlar bile coşuyor. Onlar coşunca tığ da coşuyoruz. Tempomuz us onlar da susuyor. Belki elan er aktör değiştirebilirdim amma onları üstelik koparmak istiyordum. 1 hafta N’Koudou idmana çıkmamıştı. Tayyip Talha ve Josef’in sakatlıkları vardı amma yutmak istedim. İyi oynayan var, muallel oynayan var. Kazanmamız gerekiyordu, kazandık.

“BEKLEDİĞİMDEN DAHA İYİ OLANLAR VARDI”

O açıdan mutluyum. Ümraniye bol oynuyor. Önde baskıyla arz mebzul oynayanlardan biri. Topla acul çıkıyor, kanatları acul gidiyor. O alanda bizim dahi zaafiyetlerimiz var. Bunları düzelteceğiz ama bu bölümü mebzul geçmemiz gerekiyor. 2 karşılaşma var, kupa var. Ondan bilahare ayrımsız boşluk olacak. Mevcut oyuncuları geliştireceğiz, geliştiremezsek herhalde değiştireceğiz. Pres bir yarış var. Seçkin takım iddialı. Zaman iyice bire bir ambiyans vardı. zaman zaman adamakıllı işlemler vardı. Beklediğimden henüz bereketli olanlar vardı.

“BUNU ÇÖZERSEK ELAN İYİ VASEKTOMI OLURUZ”

Rakipten çok, kendimize bakmalıyız. Derbi için demiyorum. Biz hatalı yaparsak hep bizi zorlar. Çokça yiyen ve atan takımız. Zaman de yedik. 25-30. dakikadan itibaren oyuna bakıyoruz, seyrediyoruz. Tribünde peyrev, kulübede tığ, sahada oyuncular seyrediyor. Fiziksel ve maneviyat namına benzeri düşüş yaşanmış. Bunu yaşıyorlar. Bunu çözersek henüz bol benzeri topluluk oluruz. Tahakküm değil…”

Share: