Çiftçilerin kabusu haline gelen harami ‘Yarasa avı’ operasyonu ile yakalandı

Çiftçilerin kabusu haline mevrut harami ‘Yarasa avı’ operasyonu ile yakalandı

DENİZLİ Denizli’de iki ilçedeki çiftçilerin kabusu haline gelen azılı kabahatli, JASAT’ın Gece Kuşu Avı Operasyonuyla kaçtığı araçta yakalandı. Gözaltına alınmasıyla birlikte 8 faili bilinmeyen olayın aydınlatıldığı operasyon sonucu cürüm makinesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli İl Güllabi Komutanlığı yüklülük bölgesinde meydana mevrut faili vuzuhsuz hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına müteveccih yürütülen ameliyat çerçevesinde; Buldan ve Güney ilçelerinde meydana mevrut ilişki, bahçe ve tarladan arakçılık olayları ile ilişik kendisine şüphelinin yakalanması amacıyla jandarmanın dedektifleri olan Kurnaz Yanlışlık Araştırı Timi ile Buldan ve Cenup İlçe Cingöz Komutanlığı ekipleri Yarasa Avı Operasyonuyla harekete geçti. Ekipler yaptığı detaylı çalışması sonucu hırsızlık olaylarının 17 ayrı yanlışlık kaydı mevcut 37 yaşındaki İbrahim K.’nin yaptığı tespit edildi.

Harekete geçen ekipler şüphelinin bindiği arabanın peşine düştü. Ameliyat sonucu durdurulan araçta kaknem ifadesi kırılmak için gözaltına alındı. Tarladan çiftçilere ilgili zaman enerji paneli, elektrik üreteci, tarım aletleri gibi malzemelerin araklayan haydut, ifadesin sonrası çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. JASAT böylelikle 8 faili muzlim olayı aydınlığa kavuşturdu.

Share: