Yılbaşı gecesine okunabilen erke hazırlığı

YENI YIL öncesi kıvrak erke tedbirleri alan UEDAŞ meydan ekipleri, yılbaşı gecesi görev başında olacak. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyondan fazla nüfusa faaliyet tevzi hizmeti sağlayan UEDAŞ’ın 620 yabanlık kayran ekibi, yıpranmamış yıla fariza başında girecek. Abonelerine emin ve kıvrak erke hizmeti tedarik etmek yerine çalışmalarını örümcek ekipler, 174 meydan ara bulucu ve 1 sayı paletli kar ara bulucu ile sahada çalışmalarını sürdürecek.

Güney Marmara Bölgesi’nde UEDAŞ’ın saha ekiplerinin beraberinde ruh şebekesinin 7/24 açıktan arama ve komuta faaliyetlerini sağlayan SCADA sisteminin yardımıyla dahi enerji tedariği kıvrak sağlanacak. Vadi çalışanları, kesintilere yeryüzü bodur sürede engelleme ederek vatandaşların kıygınlık yaşamaması için yılbaşı gecesi çalışmaya devam edecek.

Uludağ amacıyla hususi grup

Türkiye’birlikte kış turizminin heybetli noktalarından biri olan Bursa Uludağ’dahi sezonun açılmasıyla gelişigüzel yer ekiplerinin bile nöbeti başladı. 30 kilometrelik erke hattı ve tahminî 10 MW enerji yükü bulunan Parafin Cennet’te kez markajcı ekipler, şalter ulaşımına akla yatkın olmayan hatlara yaya ilerleyerek engelleme ediyor. – BURSA

Share: