Komutan Pekmezci Ankara’da temaslarda bulundu

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci say ziyareti üzere bulunduğu Ankara’da bir dizi mülakat gerçekleştirdi.

Ankara ziyaretlerine Mebus Fetani Battal ile görüşerek başlayan Başkan Pekmezci Bayburt’ta yapımı planlanan ve yürütülmekte olan projelerle ilgili Saylav Battal ile tıpkısı görüşme gerçekleştirdi.

Bayburt’un derinliğine yerine ele alındığı görüşmenin peşi sıra Başbuğ Pekmezci ve Milletvekili Battal İller Bankası Umumi Müdürlüğüne geçerek Genel Müdür Yusuf Şişman’ü makamında ülfet ettiler. Ziyarette Belediye eliyle hayata geçirilecek olan İçme Suyu Sertlik Derecesi Düşürme Projesi ile ilişkin istişarelerde bulunuldu.

İller Bankası ziyareti sonrası Düzentileme ve Toplumsal Düzenlilik Bakanlığına sabık Komutan Pekmezci burada Himmet ve Içtimai Düzenlilik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin’i makamında konuşma etti. Bayburt’un konuşulduğu ziyarette Başbuğ Pekmezci Bayburt Belediyesi vasıtasıyla kentte yapımı tamamlanan ve gerçekleştirilecek olan projeler için Vekil Bilimci ile kuruntu alışverişinde bulundu.

Daha sonra Saylav Fetani Battal ile gelişigüzel Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına revan Başkan Hükmü Pekmezci burada Bakan Mustafa Varank’a ziyarette bulunarak bire bir müzakere gerçekleştirdi. Endüstri ve Uygulayım Bilimi Bakanlığı yoluyla Bayburt’ta yapılacak olan icraat değerlendirildi. Görüşmenin ardından Başkan Pekmezci Saylav Battal ve Ilbay Cüneyt Epcim Karayolları Umumi Müdürlüğü ve Fehamet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne geçerek Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve Azamet Su İşleri Umumi Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca ile birer musahabe gerçekleştirdiler. Görüşmede Bayburt’ta Karayolları ve DSİ aracılığıyla yapılan projeler hakkında düşün alışverişinde bulundular.

Yoğun konuşma trafiği sonrasında açıklamalarda kâin Komutan Hükmü Pekmezci “Faaliyet ziyareti amacıyla bulunduğumuz Ankara’da Vali Cüneyt Epcim ve Saylav Fetani Battal ile gelişigüzel tehlikeli ayrımsız ülfet programı gerçekleştirdik. Bayburt’un ve Bayburtlunun hizmetin en iyisini alması amacıyla çalışmalarımızı geceli gündüzlü sürdürüyoruz. Himmet ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Âlim, Uran ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İller Bankası Umumi Müdürü Yusuf Büyük, Karayolları Umumi Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve Fehamet Su İşleri Umumi Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar az çok mübarek geçti. Kendilerine misafirperverlikleri ve ilgileri üzere teşekkür ediyorum. Valimiz, Milletvekilimiz ve kurumlarımızla işbirliği içinde Bayburt için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. – BAYBURT

Share: