İbrahim Üzülmez: “Ağırlık bir maçtı, bereketli bir galibiyet aldık”

– İbrahim Üzülmez: “Tahakküm aynı maçtı, bol tıpkısı yengi aldık”

ERZURUM – Eyüpspor Beceri Direktörü İbrahim Üzülmez Erzurumspor galibiyetinin peşi sıra yaptığı açıklamada, “El bire bir maçtı, dolgunca ayrımsız galibiyet aldık. Golün o dakikada gelmesi mutluluğumuzu artık artırdı” dedi.

Spor Kaba But 1. Lig’in 11. haftasında Erzurumspor FK’yı deplasmanda 1-0 aşınmış eden Eyüpspor Maharet Direktörü İbrahim Üzülmez, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çokça pres tıpkısı deplasman olduğunu anlatım fail Üzülmez, “Bizim için zer bire bir galibiyet. İyi bir yengi aldık. Golün o dakikada gelmesi mutluluğumuzu daha çok artırdı. Çarpık Çurpuk karşılaşma olmayacağını maç öncesinden söylemiştim. Baskı tıpkısı karşılaşma olacaktı zira rakibin aktör kadrosuna baktığımız zaman gerçekten elan önceki Süper Lig’bile oynamış dallı güllü rakibe karşı kundaklamak hele ki Erzurum deplasmanında uğraş etmenin haddinden fazla dümdüz olmayacağını söylemiştim. Gerçekten bizim adımıza el bire bir karşılaşma geçti” dedi.

Çokça çok pozisyonun olmadığı, mücadelenin ön plana çıktığı ayrımsız yarışma olduğunu belirten Üzülmez, “Mete’nin hakeza benzeri gol atması, bizleri çok mutlu etti. O dakikada atık gol ve jeneriklikte bire bir gol attı. Türkçesi Mete’nin bu golleri hafta ortamında taze kalecileri alarak çalışmasına şahidim Cenabıhak de zaman nasip etti. Kendisi birlikte bizler birlikte haddinden fazla mutlu olduk. Oyun içre geliştirmemiz müstelzim noktalar var. Alelhusus atak varyasyonlarında kaliteli oyuncularımız olmasına rağmen biraz henüz üretken olabilirdik. Az Buçuk elan o bölgede şımarıklık katabiliriz ama zaman genele baktığımız zaman 4-5 oyuncumuzun olmaması ve yüzde 40’a yakın bakir oyuncularla sahaya çıktık. Dolayısıyla arada bir bocaladığımız periyot oldu ama seçme oyuncum elinden savaşım ve gayreti gösterdi. Bizim üzere heybetli ve zer benzeri 3 benek aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Teferruatlı aynı maraton ve bu maratonda zaman zaman donuk keder çekerek kazanacağımız maçlar da olacak. Filhakika benim on paralık bir şampiyonluğum çokça görgüsüz olmadı amma biz oyuncularımla daha çok fiilen henüz motive ederek inşallah bu yolun sonunu getiririz. Erzurumspor’a üstelik bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Onlar birlikte mebzul uğraş etti. Demin bu maçın sevincini yaşayacağız amma hafta içinde ciddiyetimizi bırakmadan bundan sonra çalışarak önümüzdeki hafta oynayacağımız maça hazırlanacağız” diye konuştu.

Share: