Kapadokya’da ‘TOGG’ sevinci

Kapadokya’bile ‘TOGG’ sevinci

NGC Başkanı Ekici: “TOGG Kapadokya’yı dünyaya tıpkısı sefer elan tanıtacak”

NEVŞEHİR – Türkiye’nin evcil ve milli otomobili TOGG’un renklerinden birine “Kapadokya” isminin verilmesi Kapadokya’birlikte sevinçle karşılandı.

Türkiye’nin ve dünyanın yüce hars turizm merkezlerinin başında gelen ve UNESCO tescilli tarihi ve turistik yapısıyla domestik ve ecnebi turistlerin demet odağı haline gelen Kapadokya Bölgesi’nde 29 Ilk Teşrin Cumhuriyet Bayramı’yla birlikte eksantrik tıpkı gelgel henüz yaşanıyor. Dünya markası olma amacında emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yerli makine firması TOGG, açıkladığı tanıtım renklerinde Kapadokya’ya üstelik yer verdi. Kapadokya’nın yabansı güzellikteki natür harikası peribacalarının yerey ve kum beji renginin TOGG’a verilmesi Kapadokya turizminin tanıtımına bile balaban ulama sağlayacak.

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Teyfik Ölmez, “TOGG basit çok sunturlu bir araba. Elan geçmiş bu ara bulucu rüyet ve tetkik şansım oldu. Bu aracın emniyetsiz bire bir ahzüita payına erbap olacağını düşünüyorum. Araca uyarlanan çokça fena hâlde renkler ve adlar var amma bunların içerisinde çok evire çevire tıpkısı mahiyet var kim o rengin adı üstelik Kapadokya oldu. Düşünün kim Kanada’dahi aynı ev ürettiğimiz Kapadokya rengindeki bu otomobili aldı ve biniyor. Açkı cesim, aracın rengi de oylumlu. Bu buut Kapadokya’nın tanıtımına haddinden fazla balaban ulama sağlayacak” dedi.

“Düşüneni anlından öpüyorum”

KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez, “Bunu düşünen, bu ismi veren herkesi tebrik ediyorum. Doğrusu haddinden fazla ağır sıklet ayrımsız iş yapmış. Bunu düşünen ve yapanlara teşekkürname ediyorum. O kişileri anlından öpmek isterim. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. Layemut antrparantez, cemiyet namına üstelik Kapadokya rengindeki TOGG’u satışa çıktığında almayı düşündüklerini dahi belirtti.

“Hayatımıza kalite katacak”

TOGG’a verilen isimden ortalık toprak namına mutlu olduklarını belirten Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hezel Ekici bile TOGG’un Kapadokya’yı dünyaya benzeri posta elan tanıtacağını belirterek, “Yerli ve milli otomobilimiz TOGG leziz olsun. Epey Türkiye amacıyla nazik aynı saldırı. 29 Teşrinievvel Cumhuriyet bayramı ile alay malay piyasaya çıkması bizleri çok mutlu etti ve gururlandırdı. Akıllı alet diyerek anlatım edilen bu komütatör hayatımıza ayrımlılık katacak. Kapadokya isminin TOGG üstünde kullanılması hem Avrupa’birlikte hem bile dünyada balaban tıpkısı gravite uyandıracaktır. Bu dahi bölgemiz açışından ağırbaşlı benzeri reklam ve tanıtım kaynağı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Share: