Toroslar EDAŞ Osmaniye’yi hizmet ve yatırımlarıyla aydınlattı

Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de kesintisiz neşelilik dağıtımı kapsamında 2022 yılının evvel 9 ayında bakım, tamir ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Osmaniye’dahi yılın ilk 9 ayında almaç ve hal odaklı yaklaşımı sebebiyle mefret çalışmalara imza attı.

Yapılan açıklamaya bakarak şeriklik, Osmaniye’üstelik hizmet verdiği 2 bin 886 transformatör ve 12 bin 532 kilometre merkez uzunluğunda yakın kış koşullarında dahi sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi için bakım, restorasyon ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydın bir Osmaniye üzere Kadirli, Eşkal, Düziçi ve Bostan ilçelerinde 748 ışıklandırma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 57 pano ile 122 dönüştürücü ve 127 tevzi merkezini bile vasıtasız geçirdi. Ayrıca kentte bin 372 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

Şirket, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, hal ve inovasyon odağında sürdürmeye bitmeme ediyor. Osmaniye’da hizmet verdiği 257 binden fazla müşterisine daha gani bakım yöneltmek için toplanmış 46 kilometrelik kullanılmamış meydan altı hattı bünye eden şeriklik ekipleri, kentte bin 128 eskimemiş tenvirat armatürünün montajını üstelik tamamladı. Antrparantez yeni 80 zindelik panosu ve 38 transformatör merkezi montajı dahi tamamlandı.

Söz konusu bakım, tamir ve envestisman rakamları ile şirket 2022 yılının evvel 9 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan şirketin, toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Duraksız Uygulaması ve 186 numaralı Alıcı Hattı’ndan mecmu müşterilerinin istifham ve sorunlarını kulaktan çözüm bulmaya bitmeme ettiği belirtildi.

Enerjisa Tevzi Şirketleri’nin Başşehir EDAŞ ve Ayedaş ile alay malay canlılık dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016 – 2020 yıllarını havi akıbet prospektüs döneminde Türkiye’deki dağıtım şirketi beyninde sunu çokça yatırımı özne şirketlerden biri oldu.

Şirketin Osmaniye’da bakım ve envestisman çalışmalarının süreceği belirtildi. – OSMANİYE

Share: