SELIM Parti Genel Başbuğ Yardımcısı Vedat Demiröz Karşı Karşıya 100 Dönem çerçevesinde Sultangazililerle bire bir araya geldi

DOĞRU Öğür Umumi Komutan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Fırka İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sultangazi Belediye Reisi Av. Abdurrahman Dursun, Yüz Yüze 100 Dönüş programı çerçevesinde Sultangazili vatandaşlarla gönül buluşmaları gerçekleştirdi.

YANLIŞSIZ Öğür Umumi Başbuğ Yardımcısı Bitlis Saylav Vedat Demiröz, DOĞRU Fırka İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultangazi Şehremini Av. Abdurrahman Dursun, YANLIŞSIZ Öğür Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, AK Öğür Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, YANLIŞSIZ Fırka Sultangazi Toyluk Kolları Başkanı Yasin Bakırcı, meclis üyeleri ve belediye başbuğ yardımcıları, Karşı Karşıya 100 Gün programı çerçevesinde Sultangazili vatandaşlarla bir araya geldi.

Sultangazi’birlikte rağbet köprüleri

Yüz Yüze 100 Dolaşma programı çerçevesinde Sultangazi’de düzenlenen buluşmalar oldukça gönülden aynı atmosferde gerçekleşti. Izlence boyunca ilçenin ciharıyek birlikte birçok vatandaşla samimi muhabbetler paylaşıldı. Esnaflar, öğrenciler, topluluk temsilcileri ve toplumun kamu kesimlerinden yüzlerce Sultangazili ile rağbet köprüleri kuruldu.

Cahillik buluşmaları

Programın böylelikle, çok sayıda gencin katılımıyla, Konferans Sokağı’nda Deneyimsizlik Buluşmaları gerçekleştirildi. Gençlerin coşku ve enerjilerinin hissedildiği program görülmeye değer anlara görüntü oldu.

“Karşı Karşıya 100 Aktarılma diye Sultangazi’deyiz”

Dokunmadık arzu, çalınmadık konu bırakmamaya azimli olduklarını tamlayan SELIM Öğür Genel Komutan Yardımcısı ve Bitlis Mebus Vedat Demiröz, “Sultangazili vatandaşlarımızla candan gelen benzeri muhabbeti paylaşıyoruz. Esnaf kardeşlerimizi konuşma ederek artağan kazançlar diliyoruz. Amele kardeşlerimizle buluşuyoruz. Gençlerimizin heyecanına tanık oluyoruz. Bulunmaz Sultangazililere misafirperverliklerinden ufuk teşekkür ediyor, muhabbetimizin sürekli olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Yüzlerde gülücük, geleceğe imge olacağız”

“Bizim meselemiz, iştiyak kazanmaktır” diyen SELIM Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise, “İstanbul’umuzun seçkin kapısını çalacak, yüzlerde gülücük, geleceğe umut olacağız. Gündeş durağımız Sultangazi. Eşsiz vatandaşlarımızla rağbet köprüleri kurmaya bitmeme ediyoruz. Sultangazili gençlerimizin de gözleri ışıltılı, enerjileri yerinde. Rastgele biri yarınlara esin kaynağı olacak değerde. İlk günün heyecanı ve inancıyla, geçmişten aldığımız sınama ve geleceğe dayalı umudumuzla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“Komşularımızla tamamen heves gönüleyiz”

Sultangazililerle daim umu birliği içerisinde olduklarını belirten Sultangazi Belediye Reisi Av. Abdurrahman Dursun, “Yüz Yüze 100 Ahit çalışmamız çerçevesinde, DÜRÜST Parti Umumi Başbuğ Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz, SELIM Fırka İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve ilçe teşkilatımızla birlikte Sultangazili komşularımızla ile bir araya geliyoruz. Seçme antlaşma sahada, komşularımızla iştiyak gönüleyiz. Gençlerimiz, çocuklarımız, büyüklerimiz, esnaflarımız, öğrencilerimiz, yani Sultangazi’birlikte etkili tekmil komşularımızı candan seviyoruz, hepsine değişik ayar veriyoruz. Biz, büyük ve ruhlu ayrımsız aileyiz. Bu arkadaşça, bu heyecanla, bu azimle benzeri yol daha ‘Hep Gelişigüzel Henüz İyiye!’ diyoruz” açıklamasında bulundu

“Samimiyeti, muhabbeti ve kardeşliği paylaşıyoruz”

Sultangazi ile özden bir muhabbeti paylaştıklarını dile getiren AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, “Karşı Karşıya 100 Çevrim çerçevesinde komşularımızı müzakere ediyoruz. Herhangi Bir devir olduğu üzere, komşularımızın yanındayız. Samimiyeti, muhabbeti ve kardeşliği paylaşıyoruz. Gençlerimiz de gelişigüzel ahit olduğu kabil heyecanlılar, enerjikler. Tamamen aşkla, dursuz duraksız ve yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daima etsin” şeklinde konuştu. – İSTANBUL

Share: