Nilüfer’de Katıksız Dirim Şenliği

Nilüfer Belediyesi’nin bile katkılarıyla Podyumpark’ta düzenlenen Podyum Tabii Dirim Şenliği’nde, NİLKOOP bile bir stant açarak Nilüfer Bahçe ürünlerini halkla buluşturdu. Metin gıdaların ve sertifikalı organik ürünlerin meydan aldığı şenlikte, Nilüfer Şehir Bostanları’nda üretilen bin paket domestik çocuk birlikte vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

Nilüfer, hafta böylece zinde ve organik iz üretenler ile tedarikçilerin tüketicilerle buluştuğu Saf Dirim Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Nilüfer Belediyesi’nin bile destek verdiği Podyum Park’taki şenlikte S.S. Nilüfer Zirai Kalkınma Kooperatifi (NİLKOOP) dahi ayrımsız sergilik açarak ürünlerini tanıttı. Nilüfer Bahçe Satış noktalarında satışa sunulan ürünlerin vatandaşla buluştuğu etkinlikte Nilüfer Şehir Bostanları’nda üretilen bin paket evcil nesil ziyaretçilere ücretsiz yerine dağıtıldı.

VATANDAŞLAR İÇİN NİLÜFER BOSTAN ÜRÜNLERİNİ YAKINDAN TANIMA FIRSATI

Nilüfer Belediyesi Kırsal Alan Danışmanı Arca Atay üstelik stantları ülfet eden vatandaşlara çalışmalar ve ürünler için hikmet verdi. Etkinliğin doğal hayat ve zinde gıda erişimine emeksiz sağlanması namına ehemmiyet taşıdığını anlatım eden Atay, ziyaretçilerin Nilüfer Bahçe ürünlerini bile yakından tanışıklık imkanı bulduklarını belirtti.

EKOŞOV RİTİM GRUBU’NDAN PERFORMANS

İki dolaşma süren etkinlikte elliden fazla stant saha alırken, binlerce eser çeşidi vatandaşla buluştu. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Saffet İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan EKOŞOV Dizem Grubu de şenliğe ayrı benzeri çekicilik katarak şovlarıyla ziyaretçileri eğlendirdi. Nilüfer Şehremaneti Başkan Vekili Rasih Konca dahi stantları gezerken organizasyona katkı sunan ve emeği geçenlere teşekkür etti. Şenlikte yavru ve yetişkinlere yönelik atölyeler ile uzvi tarım ve uzvi mahsulat konusunda söyleşiler birlikte düzenlendi.

Share: