Zara, 30 Ağustos Galibiyet Bayramı’nda Kaş’ta konser verdi

Türk halk müziği gürültülü sanatçısı Zara, 30 Ağustos Utku Bayramı’nın 100’üncü sene dönümü kutlamaları çerçevesinde, Antalya’da manzara aldı.

Kaş Belediyesince planlı konserde adlı artist Zara, birbirinden sunturlu eserlerini seslendirdi. Seki Limanı’nda gerçekleşen Zara konserine binlerce yaşama katıldı. Konseri izleyen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, sahnede Zara’ya çiçek ve levha verdi.

Komutan Ulutaş, yaptığı konuşmada, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Ilkin Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kalkmak amacıyla bu yurt için bu sembol için şehadete nail şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun” dedi.

Memleketin bugünlere macerasız gelmediğini, çokça badireler atlattığını anlatım eden Komutan Bahtiyar Ulutaş, “Bu dimağ var berenarı, bu deneyimsizlik, bu devimselcilik olduğu sürece bu sancak inmeyecek, bu vatan bölünmeyecek, ilelebet kalımlı olacak” diyerek konuştu. Komutan Ulutaş, verdiği dinleti dolayısıyla Zara’ya teşekkür ederek, pandemi sürecinin peşi sıra normalleşmeyle ilçede kültürel ve sanatsal faaliyetlerin bitmeme ettiğini belirterek, 5-11 Ilkgüz tarihleri ortada “Set Deneyimsizlik Festivali”nin düzenleneceğini bildirdi. – ANTALYA

Share: